Сайдинг

Сайдинг (винилни панели) е прекрасен фасаден материал, с който можете не само да облицовате ново здание, но и да обновите и укрепите старо като му придадете елегантен европейски външен вид.

Винилнилният Сайдинг е изработен от полимерни материали оцветени в цялата дълбочина на панелите , което прави цвета не податлив на външни влияния. В България Сайдинга се появи в края на 90-те години и с всеки ден търсенето му расте.

Големият интерес към него води до появяване то на нови производители от различни страни. Нашата фирма може да ви предложи Канадски, Американски, а също и Европейски Сайдинг. 

Винилният Сайдинг е лесен за експлоатация. Не е необходимо да бъде боядисван или обновяван с течение на времето.

Ако панелите се замърсят е достатъчно да се измие с вода и Вашият дом ще бъде като нов.

Фабричната перфорация на листата служи за вентилация и отделянето на конденза, което позволява на стените да дишат.Широката цветова гама, многото варианти на съчетание на профили и аксесоари дава възможност за радикално обновяване на фасадата, а също много здания да добият един стил при създаването на съвременни архитектурни проекти.

Винилната облицовка след монтирането и на фасадата образува еластична обвивка, устойчива на удари и малко чувствителна на напрежения. 

Пропускайки през себе си парата и въздуха дава възможност да бъде отделен конденза и влагата в стените.

За разлика от дървото Сайдингът не подлежи на разсъхване, гниене и вредното въздействие на несекоми.

Под въздействието на огъня той се топи и не потдържа горенето. 

Профили на системата сайдинг

ОСНОВЕН ПРОФИЛ

СТАРТОВ ПРОФИЛ

ЗАВЪРШВАЩ ПРОФИЛ

J-ПРОФИЛ

H-ПРОФИЛ

ВЪТРЕШЕН ЪГЪЛ

ВЪНШЕН ЪГЪЛ

ОКАНТВАЩ ПРОФИЛ

Изпълнени обекти