Pvc Дограма

Марката „Аluplast” разработва PVC профили още от 1982 година. За това време компанията разработва иновативни продукти, в които се съчетават качество, лекота и функционалност.
Компанията представя множество високотехнологични модели PVC профили, всеки от които има определени отличаващи го качества според нуждите на клиентите.
Най-новата иновация, профилите “Energeto” са специално проектирани за максимална топлоизолация и енергоспестяване. 

PVC профили KMG познати както у нас, така и в чужбина, продукт на фирма „Алтест”. Профилите притежават европейски сертификати за качество, като съчетават перфектна визия с висока ефективност.
Благодарение на иновативната система за боядисване клиентите могат да получат PVC дограма с цвят на дърво или едноцветна с идеален гланц.
Много високо ниво на топлоизолация, стабилност и трайност. 

Изделията на марката “Профилинк” носят знака „Green Line“, което означава, че са екологично съвместими. Този тип PVC профили с дългогодишен гаранционен срок и пълно рециклиране след демонтиране.
Осигуряват много висока термозащита и енергоефективност в помещенията. 

PVC профилите “Rehau” се отличават с безупречно немско качество. Основно мото на компанията е снижаване на разходите при изработка и експлоатация на изделията.Висококачествените материали и съвършени технологии позволяват да се повиши енергоспестяването чрез висок клас на термозащита.
Компанията предлага множество варианти на PVC профили, които да удовлетворят изискванията на всеки обект. 

PVC дограмата “Wess profil” притежава изключителна трайност – над 60 години на екстлоатация! Противовзвомен обков, който дава сигурност против разбиване. Много висока издръжливост на тежки атмосферни условия.
Изработва се в над 1600 равномерни цвята или 19 дървесни десена.Високите топлоизолиращи свойства позволяват значителна икономия на енергия. Екологично съвместими, рециклиращи се изделия. 

Основното преимущество на тези PVC профилите е във високите термоизолиращи свойства. Дограмата устоява на всякакви атмосферни условия, като осигурява икономия на средства за отопление. Изработени с високотехнологична техника с минимум човешко участие, профилите са много качествени, притежават изключителна здравина. Безвредни материали, отговарящи на всички екологични изисквания.  

Поставянето на дограма е един много отговорен момент. Определено лидер в избора на строителите и собствениците на сгради е дограмата от PVC – оптималното решение като качество и цена.

За успеха на начинанието е много важен правилният избор на профили, които да са съобразени с нуждите на съответния обект.
Като се каже PVC дограма, това не означава просто едни красиви, бели прозорци. Зад този термин се крият множество модели профили, с различно вътрешно устройство и здравина.

Опитните специалисти могат веднага да преценят каква точно дограма е нужна за съответното жилище, за да бъде то максимално топло и звуко-изолирано, без заплащане на екстри, които са излишни и натоварват бюджета.

Ако обектът, който ще се остъклява има прозорци на север и на юг, както и вътрешни остъкления, то майсторите ще препоръчат максимално топлоизолирана PVC дограма за северните прозорци, а за южните ще предложат по-олекотени профили, но с всесезонни стъкла, за по-ефикасно спиране на горещите слънчеви лъчи.

За вътрешните прозорци, например при остъклени тераси, портални врати и други ще препоръчат профили с ниска топлоизолация, защото там просто не е нужно да се поставят PVC профили с максимална термо защита. Всичко това освен, че води до повишена ефикасност на поставената PVC дограма, води до снижаване на крайната сметка на потребителя, което не е за пренебрегване в условията на криза.

Ако възнамерявате да остъклите Вашите прозорци с PVC дограма, потърсете фирма, която специализира именно в продажбата и монтирането на прозорци. Инвестирайте малко време, за да разберете дали фирмата, към която сте се насочили се стреми към това, клиентите ѝ да получат най-добрите прозорци, разбира се на достъпни цени.

Поинтересувайте се от бързината на изпълнение на дадена поръчка и стандарта за качество, който фирмата се опитва да гони. Попитайте познати и приятели, коя фирма са ползвали, и дали тя се е погрижила не само за направата и монтирането, но и за доставката и почистването на строителните отпадъци след извършените работи. Не на последно място, не забравяйте да разберете дали предлаганата PVC дограма има гаранционно обслужване.

Проучването на пазара и фирмите, които са на него ще Ви спести главоболията често причинявани от случайни и неопитни дилъри. Специалистите, които обикновено работят в доказалите се вече фирми, със сигурност ще Ви помогнат да изберете най-подходящата PVC дограма за Вашият дом.

При изготвянето и монтирането на прозорците от PVC дограма, професионалистите ще се съобразят с всяко Ваше желание с нужното уважение.

Ако се доверите на фирма с традиции може да сте сигурни, че:

  • Ще Ви бъдат поставени висококачествени профили
  • Монтажът ще е с гарантирано качество
  • Монтаж в рамките на един ден

Грамотният монтаж на Вашата PVC дограма е гаранция за дълговечност на конструкцията. Неправилен (некачествен) монтаж на PVC дограма често води до неприятни последици, свързани с допълнителни ремонтни дейности:

  • Появяване на плесен и мухъл
  • Образуване на конденз
  • Проблеми с отварянето и затварянето на даден прозорец
  • Пукнатини и т.н.

Като правило утвърдените фирми са добили своя престиж и добра репутация, тъй като за тях удовлетворението на клиента е много по-важно от икономии при монтажа или изработката на дадения профил. При тях не се допуска монтиране на прозорци със занижен качествен стандарт.
Опитайте се да разберете кои са тези фирми. А отделеното време в проучване на пазара е инвестиция, която ще Ви се върне многократно