L = 3200 mm H = 1600 mm

L = 3200 mm H = 1600 mm

Цена 545 лева

Поръчай

Алуминиевата система с прекъснат термомост на фирма „Алтест" - се различава от алуминиевата система със студен профил по това, че е с прекъснат термо мост чрез полиамид, който е 24 мм при профил каса и 20-22 мм при профил крило. Функцията на полиамидния профил е да разделя профила на две части за да прекъсва топлопреминаването, като по този начин осигурява по-добра топлоизолация.
Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти.
Другото предимство на тази система е, че е така конструирана, че да могат да се прилагат всички видове отваряния - както едноосово, така и двуосово при изработените врати и прозорци. Изчистеният дизайн на профилите позволява употребата на голямо разнообразие на сглобки, панти и други аксесоари.
Освен това системата е изработена и с 3 уплътнения - централно, външно и вътрешно, като централният уплътнител е специално конструиран. Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29 мм в зависимост от желанието на клиента.
Според стандарта DIN 1725 T1 алуминият, използван за изработката на профилите е AIMgSiO0,5 F22 и отговаря на всички стандарти и норми за качество.

Цената е крайна и направена отстъпка 35% + 5% за плащане в брой.