интериорни Щори

   Ако желаете вашият дом ще изглежда страхотно с нови щори, ако търсите стил и уют за вашия дом, Вие сте попаднали на точното място. При нас ще откриете голямо разнообразие на модели и цветове щори. Всички видове са на разположение. Изборът на перфектнитя модел може да направи чудеса за визията на всяка стая.

  Всеки модел има свой уникални характеристики , което дава възможност за  различни интериорни решения.

  С вертикалните щори може да контролираш по фантастичен начин светлината в стаята, като същевременно запазиш и личното си пространство.

  Римските щори са страхотен начин да добавите нотка на цвят и да създадете приятна и уютна атмосфера в вашият дом. 

  С венециански щори контролирате лесно светлината, като същевременно придавате делова обстановка в офиса .

  Дървени щори са перфектният избор за тези които желаят да придадат малко екзотика към своето жилище. 

  Роло щорите ви дават гъвкавост при съчетаването на мебели, дамаски и декоративни възглавници със своето разнообразие от цветове и десени. 

  Нашите щори са предназначени да се ползват за цял живот, нужно е само да изберете подходящият за вас вариант. Независимо дали вашият интерес са дървени, хоризонтални алуминиеви или желаете да придадете модерна визия с вертикални, ние ще ви дадем компетентно решение и професионален монтаж.

  Изберете подходящият вариант и наш специалист ще ви посети напълно безплатно, в удобен за вас ден и час. Ще може да изберете от мостри и каталози и ще получите подробна оферта.