Охралителни щори

Изработваме  охранителни ролетни щори за магазини и търговски помещения, разположени в приземни етажи. Всякакви видове и размери охранителни щори са съобразени с  желанията и предпочитания на клиента. Може да Ви предложим да избирате между плътни или перфорирани ламели на охранителните ролетни щори, които са изработени от изключително здрав материал, гарантиращ устойчивост на опити за проникване в помещението. За клиентите, които държат на красивия външен вид предлагаме оплетени охранителни ролетни щори, които представляват красива плетеница от здрави стоманени пръчки.  осигурява боядисване на решетките в цвят по Ваш избор от RAL системата.

Плътните ролетни щори

Изградени от плътно раположени един до друг ламели, които не пропускат, както светлина, така и любопитни погледи, когато са спуснати. Доста добър избор за магазини, в които има скъпи вещи, които трябва да бъдат ефективно заключени и скрити.

перфорирани метални щори

 Перфорираните охранителни ролетни щори са много добър вариант за магазини, предлагащи дрехи или обувки. При тях в ламелите има различни по размер отвори, които позволяват навлизането на светлина в помещението. Те образуват различни фигури, които са доста интересни и доста хората ги търсят за монтиране в техния обект. Не скриват напълно магазина от погледа на околните, но го предпазват максимално от опити за нерегламентрано проникване във вътрешността му.

оплетени ролетни щори

 Оплетените ролетни щори са най- интересният модел охранителни щори. При тях ламелите изобщо липсват, а се използват стоманени пръчки, които се извиват в различни форми и образуват красиви плетеници. Оплетените щори са много актуални и определено биха се вписали идеално в интериора на Вашия магазин. Тяхната атрактивна визия обаче в никакъв случай не намалява здравината им, защото при изработването им се влага подсилена стомана, която няма как да бъде отворена нерегламентирано.

Охранителните ролетни щори гарантират, че затвореният магазин ще си остане затворен, докато Вие не го отключите. Щорите  ще бъдат изработени за Вас по  индивидуален проект, съобразен с потребностите Ви и ще предложим най-добрата цена за него.