Вертикални щори

   Вертикалните щори са съвременна и модерна алтернатива на пердетата и завесите. Те внасят необходимата елегантност и завършеност в интериора на всеки дом и офис.

  Механизмите за управление позволяват захващане на щората за таван или за стена и позволяват пакета ламели да се събира индивидуално в левия или десния край, да се разделя на две части (в двата края) или да се събира в средата. Чрез системата на управление може да се постигне загадачно или атрактивно осветление в зависимост от настроението на обитателите. Благодарение на съвременните технологии, по които се обработват материалите, вертикалните щори са антистатични (не задържат прах) и лесни за поддръжка.

 Огромното разнообразие от десени и цветове може да задоволи и най-претенциозните изисквания за уют и стил. Предлагаме платове с ширина на лентата 89 и 127 мм. Платове с ширина 89 мм са предпочинати за домашни условия, а платове с ширина 127 мм са подходящи за покриване на по-големи площи.

видове управления

 

  За въпроси и поръчки:

   За да получите оферта, моля направете запитване чрез формата за контакт или по телефон.

За да не заблуждаваме нашите клиенти не сме поставили калкулатор на сайта.

Стойността на щорите е строго индивидуална спрямо изискванията на нашите клиенти и е съвкупност от аксесоари и консумативи