ролетни щори

  Ролетните щори се явяват един от най ефективните методи за защита на помещенията от взлом, а така също помагат да се поддържа комфортна среда в стаите. Предпазват надежно от слънце, вятър и чужди погледи.

  В днешно време е трудно да се намери човек незапознат със системите на външните ролетни щори. Те са станали толкова популярни, а тяхната конструкция толкова универсална и функционална, че ролетните щори се произвеждат както за масовия потребител така и индивидуално. Всяка ролетка се произвежда по индивидуална поръчка и може да стане архитектурна съставна част от сградата, като монтажа може да е във всеки етап на строителството.

ЗА ОПТИМАЛЕН ВАРИАНТ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧИТАТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ КОИТО ПРЕДОСТАВЯ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ КАТО: 

  • цветова гама
  • видовете предлагани профили
  • видовете управления
  • видовете кутии

Варианти на цветове:

Алумниниеви ролетни щори

Този тип щори предлагат идеална термо и шумоизолация спрямо аналогичните PVC щори. Задвижващия механизъм е монтиран в елегантна алуминиевата кутия, алуминиевите ламелите на щората са пълни с полиеританова пяна образуваща плътна преграда срещу външната среда.

Управлението може да бъде както  ръчно с табакера или манивела така и с електродвигател.

PVC ролетна щора

Външната ролетна щора модел PVC-Al кутия е един хибрид, тоест само ламелата е от PVC, а всичко останало е от алуминии (кутия, конзоли, механизми). Така се постига оптимален баланс между качество, функционалност и цена.

  Монтират се на външната страна на дограмата и се управляват както ръчно с табакера или манивела така и чрез електродвигател.

  Възможно е монтирането на резета за обезпечаване на сигурност